Over All Together

Wij willen ons hier kort introduceren, zodat je weet met wie je te maken krijgt als je contact opneemt met gastouderbureau All Together. Wij zijn Fons en Ingrid de Boer.

Fons heeft door zijn jarenlange ervaring als commercieel medewerker veel mensenkennis opgedaan. De laatste jaren is hij vooral werkzaam geweest op het gebied van werving en selectie van personeel. Zijn kennis ligt dus op personeelsgebied.

Ingrid is afgestudeerd logopediste. Zij is deskundig op het gebied van de taalontwikkeling van kinderen. Na een paar jaar als logopedist gewerkt te hebben, heeft zij de PABO gevolgd. Inmiddels geeft zij alweer geruime tijd les op een school voor speciaal basisonderwijs. Haar kennis omtrent de ontwikkeling van kinderen en hoe zij leren is dus haar specialiteit.

Toen onze dochter werd geboren hebben wij zelf bewust gekozen voor opvang in een gastgezin, vanwege de kleinschaligheid, de flexibiliteit en de huiselijke opvangsituatie. Vanzelfsprekend voor ons ging ook onze zoon een paar jaar later naar een gastgezin. Onze ervaring als vraagouder is zeer positief.

All Together, bovengenoemde aspecten en onze inzet en enthousiasme, zorgen voor een goede basis om zelf een gastouderbureau te starten. All Together, vraagouders, gastouders en wij, willen zorg dragen voor een goede opvang van kinderen.

Sinds 2009 dragen wij dezelfde filosofie van kleinschaligheid, persoonlijke benadering en huiselijkheid uit in ons kindercentrum, Kids Together in Almere-Stad.(Nabij Almere CS.)

Adres

Randstad 22-48    |    1316 BZ Almere   |    036 534 10 65    |    info@gob-alltogether.nl

© Gob-alltogether design Twistweb.eu